bread with cream cheese and avocado, banana-kiwi smoothie
Az avokádó csak az utóbbi években jelent meg a boltok polcain, viszont örömmel látom, hogy a kezdeti idegenkedés után egyre többen nyúlnak érte. És milyen jól tesszük! Egy rendkívül egészséges, tápláló gyümölcsről(!) van szó, tele rengeteg telítetlen szírsavval és vitaminnal. Én nagyon szeretem! Gyakran használom sütikrémként (pl. ebben a nyers tortában, vagy ennek a brownie-nak a tetejeként), viszont természetesen nem csak édességekben állja meg a helyét!
Elsőre furcsának tűnhet "kenyérfeltétként" használni, de egy kevés citromlével és nagyszemű sóval, valami világbajnok. Amikor a krémes avokádó és a sókristályok minden harapásnál szétolvadnak a nyelveden... ki kell próbálni, na.
A 2. recidet, amit linkeltél már egyszer kinyomtattam elkészítés céljából. de most, hogy az elsőt is láto nehéz a választás :D
VálaszTörlésHa az én véleményemre vagy kíváncsi, jól döntöttél - nekem az valamiért kedvesebb, mint a tortás :)
TörlésNos, azt hiszem, mind a kettőt kipróbálom, hogy felelősségteljes döntést hozhassak :D ;)
Törlés