2010. november 13.

Minden jó, ha a vége...

Tegnap este Danival megnéztük A Texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet-et.Mi is a műfaj? Ja igen, pszichohorror. Én ebből arra tippeltem, hogy ilyen izgalmas-ijesztegetős lesz. Hát nem. Az a film egy hentespult! Mindenkiből egy nagy adag darálthús lett. Nagyon nem tetszett. Gusztustalan. Hogy bír ezután még valaki húst enni??? Hányok az egésztől. És utána amerre csak néztem, a sötétben  mindenhol húscafatokat láttam. Meg Monti bácsi kiegyenesített lábait. Csak hogy esztétikus legyen a kép. Soha többet ilyent. Nem rosszabb mint a Motel, de... azért rossz na. És állítólag igaz történet. Mondjuk a Motel is. Meg az összes horrorr végén ez van. De nem hinném, hogy igaz lenne. Valami olyasmi szöveggel nyomták, hogy ez az évszázad legperverzebb, legmazochistább, meg még legvalamilyenebb gyilkosságsorozata, és összesen 33 embert öltek meg. Zsuzsi,...el nem tudom képzelni, hogy neked ezen mi volt vicces. Lili, asszem értelek.



És egy kis vidámság: túl vagyok egy naggyon fárasztó pár napon. Már majdnem mindent pótoltam, amit a Sri Lanka-i kirándulás felhalmozott, egyedül a specdoga van még várakozóban. Ja és töriesszék hada sorakozik máris előttem. De semmi gáz, bizakodva és optimistán nézek a jövőbe. Hiszen minden túlélhető. Sőt, jó lenne ha nem csak túlélném, de jóra is megcsinálnám... Na igen, tanulni kéne.
Az meg, hogy Dani ittaludt, nagyon jó volt. Olyan megnyugtató. Bodzácskának nagyon szimpatikus a srác, állandóan rajta lógott. Meg befeküdt közénk. Mondtam is Daninak, hogy oké, akkor vigye, azztán néha majd hozhatja látogatóba.
És őszinte leszek, amikor jöttem visszafelé a jancsárról, elfogott a kétkedés. Hogy biztos jó e ez nekem. Mert tulajdonképpen már elég is volt. Jó volt, köszönöm, de ennyi. Aztán ahogy bandukoltam tovább, és a gondolataim is továbbmentek,és rájöttem, hogy de hülye is vagyok. Úgy szeretek velük lenni. A barátaival, vele, ahogy elvan velük. Jó ez így, ahogy van, és igenis, kell ez nekem. Csakhogy velem szemben nyerőbb stratégia, ha küzdenem kell. Ami most...úgy látom mintha megszűnt volna. De sebaj. Jön még kutyára kamion.
A boltból hazatérve Marcika vidáman újságolja nekem :"Olyan sok kóstoló volt a Sparban! Volt ilyen halas krém,lazacos, meg Magne B6-os...-De a Magne B6 egy gyógyszer. -De valami szám volt. -Nem omega3??? -Ja deee, tényleg."

1 megjegyzés:

  1. Panka... ezt ne... remélem megmaradsz a gondolataid második felénél....

    VálaszTörlés