2011. október 18.

Pokhara - Nepal 2.

A veletlennek koszonhetoen becsuszott meg egy post, meg egy kis kepfeltoltogetes, mivel az egyik utastars kolcsonadta a gepet, es ugyebar ezen nincs meg a veszelye, hogy barmi is atcsusszan a fenykepezomre (itt iszonyuan virusosak a gepek, kifejezetten tilos barmit is osszekapcsolni veluk).
Megesett a kis bemelegito gyakorlatunk, felbattyogtunk a World Peace pagoda-hoz (amit en elotte tevesen vilagvege pagodanak ertelmeztem), jool korbeneztunk, atszellemultunk az emeletmagas aranyBuddha toveben, majd viszacsonakaztunk a Phewa-tavon a varosba. Szep volt, jo volt, nem is aggodom a bakancs miatt sem, csak az idojaras bosszant. Katasztrofa milyen meleg van. Es en nagyon nem birom. Kezdve, hogy nem ihatok sokat, mert akkor allandoan vecere jarnek, masreszt meg nincs annal undoritobb mint mikor egybefolyik a naptej es az izzadsag. Ugyhogy alig varom, hogy vegre feljussunk a havas reszekre, meg ha csak 2 naprol is beszelunk.

Holnap indulunk, reggel hetkor, ugyhogy ideje lenne aludni mennem, tekintve hogy meg hajat is akarok mosni, (mivel most furodni is csak jeghideg vizben tudtam), raadasul 4 ora az idoeltolodas Magyarorszaghoz kepest, ami azt jelenti, hogy itt mindjart ejfel. Sebaj, hozom a formamat :)
Raadasul barmilyen megdobbento, a tanulas is nagyon foglalkoztat, de nincsen idom. Ugyhogy megy a lelkiismeretfurdalas rendesen. Foleg a nyelvvizsga miatt. (Rendes gyerek vgyok, na, meg nyaralaskor sem tudok kikapcsolni.)

Es legvegul it van 2 kep, izelitoul a programbol (a kozos kepunket nem tudtam megforditani) :


4 megjegyzés:

  1. Jujj Pankus, de örülök, hogy még tudtál írni!! Jó olvasni hogy ilyen szép helyeken jártok! Nálunk meg egy kicsit melegebb is lehetne, merthogy éjjel már fagy. Majd küldök emailt, leírom ott a pletykákat;);) nagyon nagyon hiányzol és már alig várom, hogy hazagyere!!! Puszi!!!:) <3

    VálaszTörlés
  2. Jaj, Drágám, olyan jó, hogy tudtál írni!!
    Hiányzol, szeretlek! Böki

    VálaszTörlés
  3. Szia Panka! De jó hallani rólatok :) Remélem minden rendben van Veletek! Vigyázzatok magatokra!! Timit külön csókoltatom, gondolom a lába már helyre jött... Nagyon hiányzik és persze az Égisnek is :))
    Puszi!
    Hajni

    VálaszTörlés
  4. Hajni :) aranyos vagy, hogy írsz. Mindannyian jól vagyunk, Timi is, bár még mindig hordja azt a bokamerevítőt... És ő is puszil :)

    VálaszTörlés