HOzzávalók: 10 dkg étcsokoládé (minimum 60 %)
6 dkg vaj1 tojás
4,5 dkg liszt
4 dkg cukor
fél teáskanál sütőpor
1 nagyobb teáskanál rózsabors
Melegítsük elő a sütőt 190 fokra.
A csokit és vajat egy edénybe tesszük, megolvasztjuk, és addig keverjük, míg homogén eygveleggé nem válik. Ekkor hozzáadjuk a tojást, majd lisztet, sót, sütőport, cukrot. Elkeverjük. a rózsaborsot összezúzzuk (ezt lehet egy mozsárban, de annak hiányában egy teáskanál hátoldalával is egy csészében), és a masszába dolgozzuk.
Egy sütőpapíros tepsire tegyünk 9-10 kupacot. Egy bevizezett teáskanál hátoldalával simítsuk őket egyenletes körökké.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése