2011. március 7.

Sincerity hurts most of the times. But if not, now will.

Gondolom mindenki volt már úgy, hogy azon gondolkozott, hogy bárcsak visszatekerhetném az időt... Az én válaszom erre, hogy nem! Pont az a jó az életben, hogy nem kiszámítható. Hogy mindig adódnak váratlan meglepetések, amik egészen különös irányba tudják sodorni a dolgokat.
Bár néha nem jönne rosszul. Mondjuk a dolgozatoknál. Megírnám, majd visszamennék az időben, hogy megtanuljam azt, amiből majd fogok írni. És mindig ötös lenne. :)
Mert szemét dolog, hogy angolból szinte csak a szavakat nyálazom, aztán elfelejti behozni a szókincsrészét. 
Vagy amikor egész hétvégén a reneszánsz összes pici apró mozzanatát magolom, a Hamletre csak a legszükségesebb időt hagyom, mert abból úgy is írunk külön esszét. Erre? Csak a Hamletből tesz fel kérdéseket.

De jöjjön a cím magyarázata. Most untam meg, hogy mindent nyelek, mások meg nem tudják mi a problémám. Szóval ki vele. Állítólag a kommunikáció nagyon fontos. Megoldja a konfliktusokat. Bár ez igaz a testiségre is.
 1. Zsuzsi             Nagyon rosszul esett, hogy azt az anyagot amin egész szombaton dolgoztam-mert bizony egy-egy témát 4-5 helyről vadásztam össze a végső formájához, ki kellett engednem a kezeim közül. Mert te nem dolgoztál vele. Nem tettél érte semmit. Jó, hülyeség, mert én ajánlottam fel, de azt hittem túl tudok lépni az önzőségemen. Sajnos tévedtem. 
És lehet hogy butaságot mondok, de amióta elkezdtem ezeket az angol címeket csinálni(szimplán szógyakorlós viccnek! indult, de nagyon rákaptam :P), nálad is csak ezek vannak. Gyerekesnek tűnhet, de az utánzásnál semmi sem idegesít jobban. Emberi hiba. Nyilván nem feltétlenül koppintás a dolog, de most valahogyan feltűnt, és a dátum nálam 2 nappal korábban indul.

2. Vica                Te azt hiszem nem olvasol (talán jobb is), de azért ezt muszáj megosztanom. Talán más is tanul belőle. Alapvető nevelési hiányosságaid vannak kedveském.
Az ember nem közli a másikkal, hogy akkor elmegyek hozzád, és célozgatni sem illik. Elég szemét dolog olyan sms-t írni, amiben nem hagysz a másiknak lehetőséget a nemre. Nem akarhatja azt, hogy ne legyél ott?  Ha szeretnék hogy ott legyél, akkor meghívnak magukhoz. 
Nem illik önkiszolgálót játszani mások házában, kijelenteni, hogy te éhes vagy, de legfőképp kutatni mások cuccai között. Mert nem otthon vagy.
Normális ember visz magával törölközőt, vagy megfürdik otthon. Olyanról meg még nem is hallottam, hogy valaki pizsamát kér.
Illik együtt maradni a házigazdával, bár nyilván vannak kivételek.
És erősen bunkó dolog azzal vádolni másokat, hogy tőlük kaptál el betegséget. Ráadásul vírust. Könyörgöm, influenzaidőszak van! És hadd ne tegyem hozzá, hogy ki tudja kivel mit csinált Fezenben. "Mert a hangulat megkívánta."

Ez az én véleményem. De sajnos mások is tapasztaltak hasonlókat, talán még durvább formában is. Utalok az ominózus piros törölközős esetre. Azt nehéz lesz felülmúlni.

6 megjegyzés:

  1. Hát nem szeretnék godolatromboló lenni de pl. nálam és a környezetemben ha egymásnál alvás van akkor a pizsi és törülköző kérdés az úgy zajlik h akinél vagyuk ő ad. De mondom lehet h ez csak nálunk van így. :-) és sztem kérdezd meg vicát, h nálk mi a szokás :-)
    ok a másik amior te ürizel vmiért mert a másik nem de fel is ajánlottadossal én is ua így vagyok és puffogok magamban :-)
    fel a fejjel t jány és ÍRDD ki MAgadból!!

    VálaszTörlés
  2. Réka, nálunk nagyon nem ez a szokás. :) Ez olyan intim dolog. A törölköző nem gáz, csak kb. nála, azután a piros törölközős dolog után. De a pizsi az igen. Olyan, mintha bugyit kérne tőlem.

    VálaszTörlés
  3. azt meg lefelejtettem, hogy az egészben nem is a tett a legnagyobb probléma, hanem ahogyan teszi. Ahogyan kimondja. A hangsúlyok.
    Ha egyszer meghallanád...bicskanyitogató.

    VálaszTörlés
  4. http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/anorexia.html
    a 15. perctől hallgassd meg :D én halálra nevettem magam :D
    és ok a hangsúly számít de ha esetleg jössz hozzánk akkor adok bugyit is kölcsön :p

    VálaszTörlés
  5. köszönöm szépen XD de tangát kérek ám! És minimum intimissis legyen.

    VálaszTörlés