2011. március 20.

Síelés 0.nap - Tauplitzalm

És hogy pózerkedjek egy kicsit :)
Azért ilyen látványban sem volt rossz fürdeni
Végre itt vagyunk, a csomagok is megérkeztek, és szerencsére mindenkinek meglett mindene. :)  Ha jól emlékszem, 2x álltunk meg pisilni, elvileg benzinkútnak nevezett helyeken, de...na aztán itt adnak a dizájnra! Mint egy pékség, étterem, cukrászda, zöldséges és ajándékbolt keveréke, mindez  elképesztően gazdag provencei stílusban. Lenyűgöző. Az árak szintúgy.
Csöppet lelkiismeretfurdalásom volt ugyan, hogy jól bezabáltam briósból, főleg úgy, hogy nem is mozgunk ma, de aaaanyira finom.
És az az igazság, hogy sokkal viccesebb így buszosan kirándulgatni, mint autóval. Vagy a pályaszállás miatt volt csak a hercehurca? Mindegy is, a lényeg, hogy a szálláshoz sífelvonóval vittek fel minket. Közben a busz 30 km-t került, és felhozta a csomagjainkat, egy kajáldához. Onnan meg motorosszánnal hordták fel A Hotelhez. (Ez a wifi neve.) Azon szerencsések egyike lehettem, akinek megengedték, hogy pakoljon. Ami annyit jelent, hogy a kettő közül én voltam az egyik. Hogy milyen jó ilyenen utazni!!!! Szabadság a köbön. A hajad lobog a szélben, az arcod lefagy, közben szendvicsben ülsz 2 faszi között, és a kanyaroknál úgy szorítod a vezetőt a lábaiddal, hogy a legszigorúbb lovasedző is megdícsérne. 

Erkélyről nézni a naplementét, hüpp-hüpp nagyon szép
Örülök, hogy itt lehetek. Várom a holnapot, tök jó lesz végre síelni. Vagyis boardozni.
A panzió üzemeltetői is tök rendesek, nem volt probléma a vegetáriánussággal. Persze felrémlett korunk egyik ismerős vegetáriánus problémája: a nincs élet a rántottsajt/gomba/karfiolon túl. De nem izgat. Azért jöttem, hogy jól érezzem magam. Csak elégedett lehetek. Köretnek rizs, nem húsos feltét, a vacsora hatkor. De ami a legnagyobb királyság, hogy szinte a miénk az egyetlen szoba, ahol van wifi! Na ez az isteni szerencse. Így egészen olyan, mint otthon. Ülök az ágy mellett, és irogatok, megnézem fészbúkon történt-e valami, illetve lecsekkolom a figyelemmel kísért bloglistát, hátha van új bejegyzés.
Csak Bodzika nincs, akihez odabújjak. Vagy a verekedős disznók. Meg anya, aki odaül az ágyamra beszélgetni.
Azok a dolgok, amitől az otthon otthonná válik.


2 megjegyzés:

  1. Drága, Pankám!
    Gyönyörű helyen vagytok, jó volt olvasni, nézni. Érezd magad nagyon jól, puszilok mindenkit! Böki

    VálaszTörlés
  2. Igen-igen, igyekszem mindennap újabb és újabb dokumentumokat hozni :P hiányzol.

    VálaszTörlés