2011. február 10.

Citromos nápolyi

A nápolyi elég előkelő helyen áll a családunk kedvencei listáján. Még az első helyet is megkockáztatnám. Persze a csokiparány után. Ha azt nézem, hogy ez az amit mindenki szeret. Az egyéni kedvenceket inkább hagyjuk.
És bevallom, parányt még nem próbáltam készíteni, egyszer eljön az az idő is. Addig is érjük be ezzel a full citromos változattal. :)




Hozzávalók: 12 dkg margarin
                      10 dkg cukor
                      2 citrom héja és az egyiknek a leve
                      1 tojás
                      1 vaníliáscukor
                      9 dkg daráltkeksz
                      2 ostyalap

A margarint megolvasztjuk, belekeverjük a cukrokat,a citromhéjat és levet, a tojást, és legvégül a darált kekszet. Akkor jó ha kevergetés közben elválik a lábos aljától.
Az ostyalapokat félbevágjuk, majd a felületet egyenletes megtöltjük a krémmel.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése