2011. január 17.

We will never be!

Nem tudom miért van mindenki úgy fennakadva ezen a West Balkános eseten. Annyira nem egyedi. Már máskor is történtek csúnya dolgok, nem kéne úgy viselkedni, mintha ez lenne a világkatasztrófa. Komolyan a vörös iszapnak se volt ekkora hangja. Pedig az sokkal nagyobb hír. Legalábbis nekem. Jó, az se kellemes, hogy 3 embert csakúgy összetaposnak-mert ugyebár ez történt. És késelésről szó sincsen, állítólag csak pletyka volt.
És ma már az osztály is kis létszámban volt, elmentek a sítáborosok. Csúnya dolog ha azt mondom hál istennek? Csak az a kár, hogy a 2 leghülyébb itt maradt. Na, semmi sem lehet tökéletes. Így is jobb, mint átlagosan. Vagy most csak pont egészséges vagyok, és kibírom? Ez se rossz. :)
Marci mai aranyköpése: " -Nem férek fel a saját ágyamra, ellepik a hülyék. -Rám meg a Bodzára gondolsz? -Neeem, a párnáimra." XD
Apa meg már ott is van Nizzában. Igen, már biztosan megérkezett. Remélem jól fogja magát érezni. Meg ha eszi a nápolyit, majd rám gondol. :) Jó hogy így utazgatsz. Csak kár, hogy jó 2 hétig nem fogunk találkozni.
Szeretem az estéket. Csak a zene, és a klaviatúra hangja hallatszódik. A háttérben a malacok néha bugyborékolnak, vagy Bodzika kezd el horkolni. Marci olvas egy darabig-a Harry Pottert, most kezdte el :), majd lekapcsolja a villanyt, és alszik. Ez maga a nyugalom.Pedig nincs csend. De számomra  a csend minden, csak nem megnyugtató. Inkább félelmetes. Mindig az az érzésem támad, hogy elfelejtettem valamit, és hogy mi kell még holnapra. Hogy nem vagyok elég jó. Hogy nem tudok megfelelni.

UI. A vicc az, hogy tényleg nem tudok, mert Kovács ma közölte, hogy na jó, akkor elkezdjük írogatni a késéseimet, 9 késés egy igazolatlan.
:S 2 hét alatt 1 igazolatlan. Kihúzom így az év végéig jegyző nélkül?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése