2011. január 29.

All I want is to smash around, and i don't really care about!

A legújabb kedvenc. Olyan kis könnyed. És Zsuzsi:ez egy igazi dög! :)


"IFIn", bár már nem tudom hogy mi is az pontosan, a szeretetről beszélgettünk. Arról, hogy hogyan szeretnek minket mások. Én alapvetően 3féle szeretet tudnék felsorolni magam körül. A legelső ami eszembe jutott, az apa volt. Mert az ő szerete nagyon fontos számomra. De küzdenem kell érte. És nem tud elfogadni olyannak amilyen vagyok. Mást szeretne. Amilyen nem vagyok. Amilyen ő. Maximalista. Sikeres. Utálja a tetkóimat, a piercingeket. Az angyalszárnyra is csak annyi volt a reakciója, hogy ugye ezt nem gondolom komolyan, és nem csúfítom el a testem. pedig nekem ez számít. Mert ha más vagyok, legyen igazán más. Önmagam. Persze nem ezektől leszek az, de tetszenek mit csináljak. Úgy érzem valahogyan kifejeznek.
De persze nem ez a lényeg. Hanem hogy szeretem. És igyekszem kompromisszumra jutni.

Mert mi is a szeretet? Amikor meghallgatod a másikat annak ellenére, hogy téged a legkevésbé sem izgat amiről beszél. Vica verza.

A második kategóriába anyát és az IGAZI barátaimat tudnám sorolni. Ez az elfogadó szeretet. Amikor közlöm, hogy mit szeretnék, ők elmondják a véleményüket, de ezt csak a legritkább esetben követem. (Sajnos?) Aztán megcsinálom amit kitaláltam. És ők nem viselkednek ellenségesen, hanem elfogadnak olyannak amilyen vagyok.

A harmadik Bodza. Ő az én gyerekem. Ezen nincs mit szépíteni. Ő az aki szeret engem. Feltétel nélkül. Akinek mindig szüksége van rám. Akinek én vagyok a minden. És ez fantasztikus érzés.

És azzal is szembesültem, hogy Zsuzsi és Lili a legjobb barátnők. Én nem. Nem tudok legjobb barátnő lenni. Mindenkinek csak a valahányadik vagyok. Mert Szöszinek is ott vannak az Enikőék, Tenyeres. De ez van. Such is life.
Én Egy barátnő vagyok.




3 megjegyzés:

  1. A barátok rangsorolása egy fasság.

    VálaszTörlés
  2. Pankus, tévedsz. Majd hétfőn személyesen elmondom, miért...ezt így nem lehet;)

    VálaszTörlés
  3. Ez nem igaz Panka. Azt mondtam ifin, hogy 4 legjobb barátom van. És csak azért mondtam Lilit, mert vele voltam/ vagyok a legtöbbet. De ez nem azt jelenti, hogy te kevesebbet jelentenél. Egyáltalán nem. Mert nagyon szeretlek titeket. Igen, egy barátnő vagy, mert nem tudok választani, de egy vagy a legfontosabbak közül. Ezt jegyezd meg.

    VálaszTörlés