2010. december 19.

Telekis napok áttekintés part two

-1. nap West, 2. nap Fezen. Hmm, a második jobb volt. Bár én imádok táncolni, de akkor valahogy nagyon nem találtam a helyem.
-1. nap kicsit sokat ittam, és...öhmm, nem bírom a piát. Még a kórház vécéjét is meg kellett látogatnom ezirányú célokból. De semmi extra, teljesen észnél voltam, csak a világ forgott, ami azután frankón megszűnt.
-Találkoztam Danival, és azt hiszem kipipálhatom magunkat. Vagy áttehetem a lezárt ügyek közé. Ja és megint ugyanazzal a kis közönséges szőke csajszival smárolt.Hát, nekem nem mond túl sokat. Valahol néztem egy darabig a fejét, úgyhogy nem tudom vagy Kodályos, vagy Szigetes volt. Inkább a második.
-1. nap még valami barnakifliféleséget reggeliztem, aztán jött a kókuszgolyó, másnap már csak azt. Blöeee. Pedig olyan finom, meg olyan gyors, és pizzacsinálás közben a legtökéletesebb enerialöket, hiszen csak bekapsz egyet-kettőt, és máris tudod tovább csinálni, mert ettél.
-Hányok az édességtől. Meg az ételtől. Most reggeliztem, de...fúj. Nem kívánom. Legszívesebben elásnám magam. Jó mélyre. Valamiért most rám szakadt ez a depresszív hangulat, remélem mielőbb távozik. Mondjuk már 3 napja nem szedem a gyógyszerem, lehet mostanra ürült ki. Na, ma pótoltam.
-Megismerkedtem Dömpi helyes barátaival, hát... én nem beszélgetni szoktam a fiúkkal. Illetve van akivel nem beszélgetni szeretnék. :) És ez most pont az volt. De végülis okésak.
-Geri...ööö... hát...  na most hagyom abba. Plátóiság a köbön. Bezzeg az Abt Lilla. Annak minden összejön. Csak rágondol, és már meg is van. Piszokság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése