Hozzávalók:
kakaós laphoz: 25 dkg darált keksz
15 dkg porcukor
fél kocka margarin
4 evőkanál langyos tej
4 evőkanál kakaópor
1,5 evőkanál rum
Ezeket összegyúrjuk, majd egy sütőpapíron kinyújtjuk. Fontos, hogy téglalap vagy négyzet formájú legyen.
marcipános laphoz: 25 dkg darált keksz
15 dkg porcukor
fél kocka margarin
4 evőkanál langyos tej
1 keserűmandulaaroma (én az egészet beletettem)
A tejbe belekeverjük az aromát, és így gyúrjuk össze a többivel. A másik lapra egyenletesen rányomkodjuk a zöld masszát.
A tetejére 10 dkg étcsokiból 5 dkg vajjal csokimázat készítünk, egyenletesen elkenjük a tetején, és egy napig hűvös helyen tároljuk, hogy jól kifagyjon.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése