2010. december 30.

Akkor ugye megtartasz?

Mégsem éreztem olyan rosszul, tényleg elkapott a betegség. Mára sikerült belázasodnom. Szerencsére már jobb, az algopiryn és anya gondoskodása megtette a hatását.
Jó volt nálad apci... Kár hogy nem csináljuk ezt gyakrabban. És tényleg komolyan gondold végig, két legyet ütni egy csapásra a legjobb. Két tartmányt. Meg milyen jól ellenne Bodzika a Gusztikával. Képzeld csak el. :)
Gülüke és Dezső Velencén
És hogy valami újat is mondjak: Hógolyónak megint nincs elöl foga. El sem tudom képzelni mit csinálhatnak ezek, amitől kitörik egy fog. Egy Fog! Mert oké, hogy egyszer megtörténik, de többször??? Anya baromira aggódik. Olyan aranyos, el sem mozdult a ketrec mellől, míg ettek. És mivel Gülü állandóan elkergette szegény Golyit, hoztam a vödröt, és büntetésbe került. Most is ott kuksol. És azon nyomban hogy kivettük, Golyi rögtön nekiesett Dezsőnek. Hihetetlen. Mennyire nem férnek meg egymás mellett... Mondjuk mit is várnánk, hiszen mind pasi. Természetesen Bodza is részt vesz a heppajban, állandóan a vödör körül sündörög. Minden pillanatban beledugja a fejét, alig lehet kivadászni. Anya nevetett, hogy biztos felügyel.
Apunál felavattam az új szakácskönyvem, végre elkészült belőle az első sütemény! :) Csodák csodájára, sikerült úgy megcsinálnom, hogy semmit sem változtattam rajta. Nálam ez igen nagy szó...

Zsuzsi: Gondolkoztam rajta, hogy miért nem tud érdekelni amit Liliről mondtál. Nem tudom. :) És ez zavar. Érdekelnie kéne, hiszen a barátnőm. De... ő mindig eléri amit akar.* Ez eddig zavart (na jó, irigyeltem), most meg... nem veszek tudomást róla. Nem éri meg.
* Mikor ezt mondtam anyának, rögtön közölte, hogy én is mindig megszerzem amit akarok. Kicsit nem túl egyetértve nézhettem rá, mert helyesbített, hogy na jó, a geri-ügyet leszámítva. Hát igen, az egy nagyon fájó pont. És még nem tudtam begyógyítani. Újra és újra felszakad.

3 megjegyzés:

  1. Most nem azért, de felnőhetnél. Igazán undorító amit Danival műveltél. Ehhez képest pitiáner dolog hogy nem jöttél össze valakivel... néha átgondolod azért hogy miket művelsz mások érzéseivel? Komolyan, szívből kívánom hogy egyszer használjon ki téged nagyon valaki. Csak mert megérdemled

    VálaszTörlés
  2. imádlak drága. Te mindig visszatérsz? Örülök, hogy ilyen izgalmasnak találod az életem. Érdekelne a tied, azon is biztosan hasonlóképpen jól elcsámcsoghatnánk. De valami hibádzik...hmm,mi is lehet. Ja téényleg, hát nem tudom a neved. Miért is nem lepődöm meg?

    VálaszTörlés