2010. december 12.

I feel like a zombi gone back to life

Apa ma megmentett, megszerezte a kártyaolvasót, megvannak a képek, a fényképező, és a laptop is észheztért. Istenem, mire is mennénk technika nélkül. Fel se fogja az ember, annyira alapvető, hogy van. Ha megnyomom a kapcsolót, felgyullad a villany. Ha megnyitom a csapot, folyik a víz. Ha levegőt veszünk, a tüdőnk teleszívja magát oxigénnel. Csak akkor vesszük észre, mennyire a részeink ezek a dolgok, ha elveszik tőlünk. Saját tapasztalat. Az ember mikor gondolná, hogy azért kell küzdenie, hogy használhassa a lábait, vagy hogy elmehessen vécére?
Örülök, hogy tegnap itt voltál Zsuzsi. Te vagy a legjobb barátnőm. És mi van x-el? Az meg ki? Az előbb ment el. Ja, persze az is az. XD Egészen megszerettem a kis táncalapunk. Usher: DJ got us falling in love Bár hogy hogy lesz ebből bármi is péntekre... kíváncsi leszek. Sok óráról kell még elkéredzkednünk úgy érzem. De tudom, hogy a legkeservesebb dolgokból lesz sokszor a legjobb. Örülök, hogy tegnap lementünk Vesztegbe. Nem volt olyan húdejó meg felejthetetlen, de kellett.
Nagyon nagy örömmel jelenthetem, hogy a Karitasz naptárba íródott cikkemet megjelentették. Akit érdekel vegyen tőlük egy gyertyát a püspökség udvarában, és akkor automatikusan kap hozzá egy pédányt. Aanya nagy lelkendezve felhívott, még mikor apánál voltam, és mondta, hogy ő ezt mindenképpen el akarja mesélni apának. De ő nem ért rá, mert pont a képek feltöltésén dolgozott a szomszéd sráccal. Úgyhogy anya kérésére kihangosítottam. A fiú igyekezett komoly képet vágni, miközben hallgatta ahogyan anya fényez engem, de apa azért kicsit cikinek érezte asszem, hogy azt harsogják egy vadidegen füle hallatára, hogy milyen tehetséges lánya van, aki ilyen komoly cikket írt. Hamar lezavarta a gépezést, na. :)
Jézusom, alig tudom felfogni, holnap elindul a Telekis Napok őrületének első hulláma. Lélekben már nagyon gondolkozok rajta (főleg a Kétbetűs Kitérőn-mi lenne ha így hívnánk?) persze a dolgozatok mellett. Basszus,miért hiszi azt mindenki, hogy ezzel véget ér az élet? Ugyanúgy lesz suli januárban is.
Réka, mi van veled? Már komolyan kezdek aggódni. Ugye nem bántottalak meg a bejegyzésemmel? Mert érdekelne, mit írtál, csak ugyebár eltávolítottad... ejbejj. :) Mi történt a blogoddal?Azt a hülyeséget állítja, hogy jelenleg szabad,nincs egyetlen bloghoz sem kapcsolva, úgyhogy regisztráljam. Leragadtam ott, hogy át akartad alakítani gasztrobloggá. What's happened?

2 megjegyzés:

  1. szóval azért távolítottam el mert esembejutott, hogy hmm nekem nincs kint almatorta profilképnek és hoyg van rajtamkívül még 100 réka akit ismerhetsz és olvashatják a blogodat.. egyébként azt írtam, h mérgesen írtad-e a bejegyzést? vagy örömmel? mert nem ellopni szándékoztm recepted, és át is lakítottam eléggé rendesen éés nemkell sehova sem regisztrálnod, csak biztonsági okokból már nem a nevemen fut hanem: http://tasteandslapses.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. őszintén? nagyon jól esett. De tényleg. A sírást azt úgy értettem, hogy a meghatottságtól. Meg se tudtam szólalni. De nem neked volot kinnt? Mert én örültem neki, és örülök ha kirakod. Szerintem amúgy jobb, mint ez a kép. Ez olyan...brr beteges. :S tudod, olyan...kápis:)

    VálaszTörlés