2010. november 20.

Végzet félelem nélkül

Ha három szóval kéne jellemezni magam azt mondanám: önző, kielégíthetetlen és hihetetlen gyorsan változik a hangulata. De ha többet is lehetne, hozzátenném, hogy akaratos,nagyon tud ragaszkodni,és iszonyú gyerekes. Igen. Ez vagyok én.
Zsuzsi, miért nem hiszed el, hogy SZÉP vagy????? Drágaságom, olyan bájos arcod van, hogy csak irigyelni lehet. A vidámságod és mosolyod dettó. Csak önbizalmad nincs. Dani szerint nekem van. Szerintem nem túl sok. Annyi, amennyi  nekem kell. Ez vajon folyamatosan termelődik, vagy olyan, mint az agysejt, hogy van egy bizonyos szám, amiből gazdálkodni kell? Jó lenne tudni. Ha nekem utána visszapótlódna, adnék. Ha nem,...akkor nem. Nekem is kell. De lélekben mindig itt leszek. És nem csak én, hanem Lili és Szöszi is. (Cilit nem merem ideírni, mert ez a Koppánytéma elé zűrössé teszi, és nem igazán kiszámítható.) De remélem tudod, hogy hozzánk mindig fordulhatsz. Mindig.
Kelly Clarkson-Since U Been Gone Ezt a számot hallgasd meg mindenképpen. Nekem nagyon tetszik. Nem olyan húde, de most nekem nagyon jól esett. Talán neked is ad valamit. Mellesleg... Johny...tényleg nagyon aranyos. Tiszta édes volt ahogyan tegnap mosolygott a váróban. Kár, hogy ez a mosoly csak az ittas embereké.
Elöljáróban szeretném üdvözölni Szöszit a rendszeres olvasók között. :) Mikor megláttam a képedet, azt hittem egy kiszakadt farmerzseb, de néztem,és igaz kellett egy kis idő mire rájöttem, de mostmár legalább tudom, hogy az egy avatar szem. :)
Hétvége korlátok nélkül. Cocatakarítás vörös körmökkel, Bodzafegyelmezés, és döglés. Rá kellett jönnöm, hogy semmitteni legalább olyan rossz, mint megszakadni a teendőktől. Persze, tanulnom lenne mit, de... feladatot csinálni sokkal jobban szeretek. És most kivételesen nem arra gondoltam, hogy sütni, vagy ilyesmi. Az írásbeli tanulnivalóra.Ez volt a tuti az álatlánosban, hogy ott mindig feladatokat kellett megoldani. Sokkal hatékonyabb, mint magolni. Az olyan, hogy megoldod, és akkor nem lehet belekötni. Kész van. Jó, össze lehet csapni, de írkálni sokkal viccesebb, és kevésbé untató, mint beseggelni az irodalmat. Vagy nyelvtant. Vagy törit. Vagy magyarspecet. Vagy bioszfaktot.Vagy...soroljam?

2 megjegyzés: