2010. november 19.

Kicsi a kavics,de nagyot üt

Lilinek megvan a köldökpiercingje. Ennyi.
Na jó, most hazudtam. Nem ennyi. Mert nagyon zavar. Illetve amíg nem volt meg csak tervezte, hogy megcsináltatja, akkor nagyon bosszantott. Most, hogy megvan, már csak simán rossz. Najó, inkább idegesít. Az, hogy úgy tesz,mintha ő lenne az első akinek van. Mintha ő találta volna fel a spanyol viaszt. Mindenkinek ezt mutogatja, meg meséli, hogy így meg úgy csinálták, és így meg úgy fájt. Ne haragudj Lili, de szerintem erősen túlreagálod. Azért rajtad kívül még van 1 millió embernek. Vagy több százezernek biztos.
Ami meg megijeszt, hogy milyen durván pénzorientált lettem. Utálom, hogy ilyen rengeteggel tartozom apának, és folyton azon gondolkozom, hogy hogyan adhatnám meg. Mert valljuk be, ez rengeteg pénz. És a lehető leghamarabb le akarom tudni. Bár 2 hónap alatt 80 ezer azért elég szép lesz nem?
Szöszivel tesiórán olyan élményben részesültünk,amit egyikünk sem kívánt magának. Bálint teljes premier plánban megmutatkozott előttünk. De úgy mindenestül. Oké, ő kezdte, amikor lehúzta Marci gatyáját, de basszus, gondolhatná, hogy akkor visszakapja, és miért nem húz alsógatyát???????? Ááá, kiábrándító. Tényleg gusztustalan. Valahogy a pasik ennyire nem érdekelnek. A gatya maradjon rajta, ezenkívül a többi jöhet. De azt tényleg tartsa magán. Most perzse tudom mit gondolnak egyesek, hogy na és Andris, de az más.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése