2010. október 24.

Sri Lanka - Unawatuna beach

Ismet itt vagyok, ezuttal a hatso szobabol irok. De tok rendesek hogy beengednek. Csak ez a rohadt billentyuzet lenne jobb, maris jobban ereznem magam. Mert nehez ugy irni, hogy egyreszt nincs ekezet, masreszt meg fel van cserelve a z es az y. A felere lecsokkenti a gepelesi tempom.
Megvacsiztunk, es egyben megunnepeltuk Hajni szulinapjat. Itt is boldog szulinapot Hajnalka draga!!! Tok aranyosak voltak ahogyan kezetfogtak vele . Mindenki. Az egesz szemelyzet. Sooot.... meginvitaltak a konyhajukba. Najo, ez azert eros tulzas, de azt mondtak ha van kedvem holnap szivesen megmutatjak nehany cucc elkesziteset. Lassuk csak van e kedvem? Opcio 1: doglok a tengerparton delig, Opcio 2: bepillantast nyerek idegen nepek fazekaba.
Jo, persze lehet mondani, hogy milyen hulye kis nyafogas ez, mit hisztizik ha a beachen fekudhet, de nekem ez tenyleg nem a stilusom. Ma megmartoztunk az Indiai oceanban, hat fantasztikus volt. Hatalmas hullamok, alig lehetett ki es bemenni a vizbe serules nelkul. En mondjuk nagyjabol megusztam, de hajni es laura eleg csunyan oszezuztak magukat. A homok televan mindenfele kagylo es szikladarabkakkal, mar ez se a legkellemesebb a talpadnak, de ha meg erre ra is vet egy hullam... Csunya vilag.
Mar 2 napja az az erzesem van, hogy csak utazunk. Mintha ki se szallnank a buszbol, csak autokaznank. Oke, a tegnapi dzsipszafari se voolt semmi, szaguldottunk. Szerencsere a muszerfal nem mukodott, ugyhogy fogalmam sincs mennyi volt az annyi. De eros csalodas is volt, mert allatot nem sokat lattunk. Az elefant volt az egyetlebn ami hungariban nem lelheto fel ugyanugy. De sebaj. Megertem az allatokat. Mi a francnak jonnenek elo, ha fel percen belul 25 dzsip veszi majd korul oket? Nem hulyek. Annyi kosz ragadt rank, hogy, tiszta narancssarga volt az osszes ruha, meg a borunk. Mara szerint tiszta felver kulso. Timi kozolte hogy na akkor o ezeket a ruhakat most szepen benajlonozza, es hermetikusan ugy lezarja, hogy ferihegy elott ki ne nyissa. Apatol a kedvenc mondaton: Na az adot mar lecsaltuk, tuiravezetonk nem lesz, kezdodhet az alkudozas. Ugyanis it semmi sincs ingyen. A free of charge egeszen uj ertelmet nyert. Akarki segit, utbaigazit, csinal rolad egy kepet, ahogy vegzett maris tartja a markat, es a 1oo rupiasnal kisebbet nem veszik jo neven.
A gyerekek jonnek, hiogy bonbon/bonbon, ami annyit jelent hogy penzt kunyervasznak. Fura egy hely. Szoktunk azzal viccelodni, mikor megsimogatok egy kutyust, hogy mindjart tartja a markat, hogy 2 dollar lesz.
Nagyon hianyoztok, jo lesz mar hazamenni. Ja es ma lattam a masaodik kutyat ami porazon volt. Durva.  Millio puszi, es gyulnek mar a szuvenirek:)

2 megjegyzés:

  1. Drága, Pankám!
    Olyan jó olvasni a kis bejegyzéseidet. Csuda egy világban vagy. Öcsi megmutatta, hogy tudok reagálni rá. Annyira béna vagyok. Most a laptopodról írok, mert a géppel történt valami. Erre is Öcsi varázsolt netet (nem ment simán), igen büszke vagyok rá.
    Nagyon hiányzol, üres nélküled a ház (ezt ma még Mackó is elismerte).Bodzi jól van, néha befekszik az ágyadba, olyankor nagyon hiányozhatsz neki, mert amúgy mindig velünk van. Sokszor gondolok rá, mi lehet a kis fejében, hiszen nem tudom megmagyarázni neki, hogy haza fogsz jönni. Jó húzós lesz ez a hét, minden este próbám lesz, hol zenekarral, hol nélküle. De aztán jön a péntek, jössz TE :) meg az őszi szünet! Szeretlek, ölellek, Böki

    VálaszTörlés
  2. Szia Panka szeretlek, remélem jól vagy és jól telnek a napjaid.Kicsit a bodza is akar beszélni veled:Vau vau vau vau vau vau, vau vau vau vau vau vau vau, vau vau vau vau vau vau vau!!!(Szeretlek anyája, és nyallak,karmollak hiányzol!!!)
    Képzeld Panka ma voltam a Bregyóban a deszkaparkban és tök jó volt!Puszi Marci és Bodz!!!

    VálaszTörlés