4 tojássárgát 7 dkg cukorral habosra keverünk, ehhez hozzáadunk 10 dkg margarint, ugyanennyi lisztet, és egy zacskó instant élesztőport. A sima masszához 2 evőkanál rumot, 25 dkg gesztenyemasszát, csipet sót, és a 15 dkg pirított, majd durvára vágott diót is is belekeverem. Ha még mindig nagyon sűrű lenne, egy kevés joghurttal lazítom. Előmelegített 180 fokos sütőben kb egy fél óráig sütjük. A tetejére 10 dkg csoki és pici olaj homológ keverékét csorgatom.
2010. október 3.
Gesztenyés-diós kocka
4 tojássárgát 7 dkg cukorral habosra keverünk, ehhez hozzáadunk 10 dkg margarint, ugyanennyi lisztet, és egy zacskó instant élesztőport. A sima masszához 2 evőkanál rumot, 25 dkg gesztenyemasszát, csipet sót, és a 15 dkg pirított, majd durvára vágott diót is is belekeverem. Ha még mindig nagyon sűrű lenne, egy kevés joghurttal lazítom. Előmelegített 180 fokos sütőben kb egy fél óráig sütjük. A tetejére 10 dkg csoki és pici olaj homológ keverékét csorgatom.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése