2012. március 26.

Óraállítás.
Nem okozott túl nagy változást, tekintve, hogy mostanában a korai fekvések miatt 5:40-kor kényszeresen kipattan a szemem, és igencsak meg kell magam erőszakolni, hogy legalább 6:20-ig ágyban maradjak. (A sors fintora, hogy mindezek ellenére szombat este csak fél kettőre jutottam el az ágyamig. Nem is volt egyszerű nyitvatartani a szemem tornán.)
Ennek ellenére a vasárnapom igazán jól szervezettre sikerült.
Matekoztam. Úgy magam. Könyvből. Nem rossz, de... azt hiszem rendszeres lesz a heti 1 különóra.
Kutyát sétáltattam. Ez mondjuk hétvégén nem olyan nagy csoda, de a 2-szeres szorzó már igen. Hiába, szép az idő.
Végigértem a hétre kitűzött megtanulandó bioszanyaggal. Csoda. Jöhet az újabb adag. (Reggel belegondoltam, hogy oké, akkor most megtanulom az egyik anyagot, aztán meg kéne oldani a másik biosz feladatait, és azután még be lehetne iktatni a 3. bioszt is. Igen, 3 bioszórára járok, és nehéz párhuzamosan 3 féle tananyaggal képben lenni. Meg ismételni is.)
Hosszú idő óta sütöttem is. Rendelésre. Tortát. De még milyent! Nagyon hmm...színes! Kívül és belül. Ma díszítem. De majd kedden meglátjátok! Meg az ünnepelt is. :)
És legyek olyan stréber, hogy még azt is mondom, hogy előre tanultam a törianyagból? :P  Pedig igen. Van ez így.
Még Marcival is jutott időm kártyázni.


Szóval azt kell, hogy mondjam: elégedett vagyok magammal. Ez a nagy helyzet.

2 megjegyzés:

  1. ÚÚÚ de jól hangzik és milyen jól is néz ki:) A tortára meg nagyon kiváncsi vagyok ám:) GYere hozzám játszani a blogra, ha van kedved:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó, hogy mondod :) már tudom is mit viszek... :P

      Törlés