2012. február 19.

Síelés '12 - Klippitztörl

Anya, azt kell, hogy mondjam, jól tetted, hogy reggel nem vártál meg minket. :D  Csak 11-kor sikerült elindulnunk. De az út valóban nem volt több 4 óránál (csak a fél órás pihenővel).


A szállás most nem a pályán van, hanem állítólag még a hegy alja alatt. 2 km-t kell majd mindig buszozni. A fenti kép a fürdőszoba ablakából készült, az alatta levő pedig az erkélyről befelé nézve. Szép, mi? A szomszéd szobával egybenyitott erkélyre nyíló panorámás ablak, éppen csak függöny nincsen. Szerencsére nem ismerjük a szomszédokat.


Amúgy az egész szálloda olyan kis pici. Nem jut jobb eszembe. A szobákban még véletlenül sem dobálóztak feleslegesen hellyel, szigorúan az ágyaknak van fenntartva a hely. Az eredetileg kapott szobánkban az "alvótér" mérete megegyezett a kéróhoz tartozó fürdővel. Szerencsére 2 naggyon határozott leányzó a szobatársunk (Zsófival), így 5 perc sem kellett és máris nálunk volt az erkélyes szobakulcs. :D  Fogalmazzunk úgy, hogy nem az a romantikázós hely :P


 A kaja egész jó, bár a pincér nem értette meg a vegetáriánus szót (hiába ismételgettem különböző akcentusokkal), majd miután elmondták neki németül, megvilágosodva felkiáltott, hogy "ó vegetarian"! Ez mi? :)
Sajnos a nyelvi nehézséek áthidalása nem könnyű, jelenleg éppen a desszertként felszolgált apfelstrudel receptjét várom, de nem fűzök hozzá túl sok reményt, tekintve, hogy apa az előbb úgy jött vissza, hogy fú, a csaj tutira megértette, mire 10 perc elteltével az egyik srác a csapatból azzal fogadott, hogy ugye nem bánom, hogy megette a rétesemet, amit azzal hoztak, hogy apa az előbb mondta, hogy mennyire ízlett.

És hiába csak utaztunk, azért elfáradtam.
Hiába nem ettem sokat, nagyon tele vagyok. (MOndjuk másfél óráig vacsoráztunk, mert 1 pincér rohangászott a kajákkal, és szedte is le a koszos tányérokat, úgyhogy egyes fogások között jó 20 percek is elmentek. Aztán ahogyan kiéheztetik az embert, a végére már minden falat soknak tűnik.)
 De igazából lényegtelen.
Csak legyen már holnap, és mehessek végre boardozni!

2 megjegyzés:

  1. Szia, Családom! Megnyugtató volt olvasni, hogy odaértetek, hogy minden tetszik és havatok is van! Érezzétek jól magatokat! Kezetek, nyakatok, lábatok ne törjön! Puszi (Böki, Bobza. malacok)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anyu :)
      Mi ugyan jól vagyunk, a csapatot kezdi ledönteni a lábáról valami hányós kórság. :( Remélem nem kapjuk el.
      A havunk szuper, bár a ma reggel nagyon ködösen és szelesen indult, délutánra megérkezett a napsütés is. Gyönyörű volt ahogyan a fényben csillogtak a hódarabkák. Mint megannyi csillámló pötty.
      Puszilunk titeket :) (és egy picit hiányzol)

      Törlés