2011. november 23.

Mi kell a férfiaknak?

Vagy inkább fiúknak.
Erről volt szó ugyanis filózófián. (Hogy ez miképp kapcsolódik a taóhoz, arról máig fogalmam sincs, de igazából nem is lényeges, mert anélkül is bőven tanulságos volt.)

Először kezdték az általánosságokkal. Mint legyen kedves, figyelmes, megértő, satöbbi-satöbbi. Sablon. (Annyira hülye egy szó, ez a kedves, én nagyon utálom, mert semmi konkrét jelentése nincs, és mindig azokra használjuk, akiket nem ismerünk, de különösebb bajunk nincs vele. Kedves. Brr.) Külső tulajdonság tekintetében egy srác említette a nagy melleket, többen a vékonyságot. Nyilván. Illetve, hogy fontos a szépség. Ezt is gondoltuk. Meg azt is, hogy ez szerencsére szubjektív. Ott azonban még én is felkaptam a fejem a matekházimból, mikor elhangzott, hogy: "legyen buta". Buta? Ki akarna egy buta emberrel lenni? (Én biztosan nem.) Mert ha arról beszélünk, hogy kit könnyebb becsalni a málnásba, akkor érthető a dolog, de így... Hál istennek ezután azért többen is mondták az intelligenst (nem okost!), illetve nekem volt a legnagyobb meglepetés: a házisast. Házias? Egy 18 éves fiúnak? (Aztán persze ment a helyesbítés, hogy nyilván nem kell egy Stahl Juditnak lennie, de azért tudjon összeütni egy rántottát.) Ráadásul az is feljött, hogy legyen otthon a ház körüli munkákban. (Mi a franc?! Anyukát akar vagy barátnőt?)

Nekem kissé megdöbbentő volt. DE ezek szerint: ez az igény. 2011-ben.
Milyen szerencse, hogy ebből kettőnek megfelelek. Na jó, 3, ha a házkörüli munkát is beleszámoljuk.

2 megjegyzés:

  1. SZia! Csak azért fontos hogy legyen egy lány házias, mert ugyan nem házasságról van szó, de jó ha nem úgy megy be a konyhába hogy még soha nem volt ott előtte, és ugye ott vannak ezek a női férfi szerepek is amik közrejátszanak ennek az ,,elvárásnak" a kialakításában, szóval szeretjük ha otthon van a konyhában és tud rendet tartani otthon. :)

    VálaszTörlés