2011. május 7.

Exchange Programme in Netherlands 1. day

Enyem a legeslegelso foto!
Hat hol is kezdjem? Minden gyonyoru es zold. Nem mellesleg 38 fokot mutat a homero, ami az otthoni 1 fok utan kisse eros valtas. Meg is lehet halni ugy sut a nap.
De talan nem helyes, hogy in medias ressel csak ugy belevagok a tortenet kozepebe. Talan kezdjuk ott, hogy hajnali negyed 4 van, es kinnt allunk a taxiallomasnal. Mindenki ott van aki szamit, es iszonyu rossz elbucsuzni. Foleg A-tol. Nem azt mondom, hogz sirhatnekom volt (ilyen erzelmi tulkapatasokra nem vagzok kepes), de volt egy szoritas a gyomromban.
Az atlag "Holland falusi" tajkep
Ezt a csokrot az agyam melle tettek:)
A buszozas elejen meg jo volt, jo zene szolt, vilagossag, hangzavar. Elet, na. De mivel olyan jo zenek szoltak, megkertuk a buszsofort, hogy hangositson mar rajta valamit. De nem tudta hogy hogyan kell, es a probalgatas kozben lekapcsolta. A feny helyere uganigy beallt a sotetseg, es ezzel parhuzamosna(vagy ennek hatasara) mindenki elcsendesedett. Pedig elaludni...azt semmikeppen sem akartam. Egyreszt apa vart ferihegyen, masreszrol meg kicsiket nagyon vacak aludni. Szerintem rosszabb, mintha semmit sem aludtal volna. A becsekkolasnal persze nem ment minden siman, Szoszit es engem kihuztak a sorbol, es kipakoltak a taskankat. Mar az ijeszto volt, mikor az atvilagito kutyuben megallitotta, es nezte meredten, egyre inkabb elorahjolva. Aztan odahivta a kollegajat, hogy az is nezze meg, aki azonnal szaporan bologatott. Meg nagy viccesen meg is kerdeztem, hogy es mit rajtam el benne? Mert oszinten szolva, tenyleg azt hittem, hogy semmi rosszat nem hoztam magammal. Aztan mikor kozli velem, hogy o latott egy ollot, kicsit beparazok, hogz mi a francnak tettem ide a kisollot. Erre kiderul, hogy a mar tavaly is gondot okozott sarganyelu kis ollom nem viheto. Szoszinek a tusfurdojet dobtak ki, majd ottfelejtette a pulton a beszallokartyajat. Le is szogezte, o nem utazik ezzel a legitartsasaggal tobbet.


Thijs szobaja, kicsit lanyositva a tiszteletemre.
A repules jo volt, de piszkosul kicsi a hely. Apa, te meghalnal. Persze ilyen arert ne varjon csodat az ember. Szegeny Szoszi meg inkabb megszivta, mert az o egyik szomszedja horkol, a masik meg budos volt.
 Az Eindhoveni repteren Thijs es az apukaja vartak. Persze az apuja nem tudta milyen vagyok. Aranyos volt, korbenezett, hogy ki a panka?


A hazuk gyonyoru. De itt amugy minden az.
Itt ultunk a tengerparton. Ami igazabol egy koszos folyo.
Az egyetlen szomoru dolog, hogy kisse lebetegedtem. Ugy tunik 2 ejszakat meg nem birok meg ki egyhuzamban, es ennek a kulsoleges megnyilva tanultatasara. Szedules, hanyinger, fejfajas, es hihetetlen almossag. Legalabb mar  most valamivel jobb, hogy ettem.

2 megjegyzés:

  1. Dejódejó, ezek szerint rendben odaértetek Pinkóci!
    Nem csodálom, hogy megtetszett Hollandia, én is rögtön beleszerettem annak idején. Aludj egy nagyot, hogy aztán minden pillanatát ki tudd élvezni az utazásnak...
    Üdv a csapatnak, hajrá Telekiiiiii :))

    VálaszTörlés
  2. Drága, Pankám!

    Örülök, hogy szerencsésen odaértél.Bodzika sírt-rítt a busz után. Ákos meg is jegyezte, hogy milyen aranyos kutya. Szeretünk. Böki

    VálaszTörlés