2011. április 23.

Day'n Night

Miután kikísértem Á-t, már teljesen világos volt. Nem is féltem hazamenni :). Szöszi kijött a nyíló kertkapu hangjára, és kiültünk beszélgetni a hintára. Tudjátok, olyan csajosan. Mindent és mindenkit. Majd hoztunk takarót, mert "5 foknál nem lehetett több", összebújtunk, mint a kiskutyák, és elaludtunk. Az arcodat cirógatja a szellő, a levegő frissessége pedig meglepően üdítő. Így keltett fel L. és J., hogy kitakarítottak, elmosogattak, és mennek. Ahhoz képest, hogy kerek 1 órát aludtam, meglepően hamar felfogtam amit mondtak. De elsőre azt hittem álmodom. De mikor bementünk a házba, hát, le a kalappal. Szebb, mint amit én csináltam. De lehet csak az asztalterítő teszi. És nagyon jól esett. Köszönöm. Szóval örülök, hogy itt voltatok, remélem lesz ismétlés. És Zsuzsi, még a szülinapról is beszélhetünk. :)
Lili. Kicsit nehéz, de megpróbálom így "elmondani", hogy mi van bennem. Nem értek egyet azzal amiket tegnap mondtál. Felfogtam, és Tényleg nagyon sajnálom, de nem tudok együtt érezni. A jövőben meg majd megpróbálom visszafogni magam. De tudod, nem az számít amit mondasz. Hanem az együtt eltöltött 15 év. (És a következő 50. Vagy több.)
J. nagyon kedves. Bevallom, eddig nem ismertem közelebbről (bár azt azért tudtam, hogy Telekis XD), de tényleg jó ember. Lili. Ez célzás volt. Remélem érted :) Szóval ha bármilyen buli szóba kerül, azonnal listára vele.

5 megjegyzés:

  1. Én is nagyon jól éreztem magam Pankus, és NAGYON remélem, hogy lesz ismétlés;)

    VálaszTörlés
  2. És mégegyszer köszi, hogy meghívtál és ott lehettünk:)

    VálaszTörlés
  3. Igen, köszönjük Panka :) Nagyon jó volt, bár el tudnám képzelni, hogy még kicsit jobb legyen... ;D

    VálaszTörlés
  4. csak nem? :P el sem tudom képzelni mire gondolhatsz...

    VálaszTörlés
  5. és gyertek nyugodtan bármikor :)

    VálaszTörlés