Ismét egy sós, ezúttal a tofu örömére, amihez nagyon hosszú idő után sikerült újra hozzájutnom. Hála apának. :)
Nem utolsó sorban rohamos tempóban pusztítgatom ezeket a falatokat, úgyhogy hasonló tempóban kell csinálnom az utánpótlást.
Hozzávalók: 5 púpos evőkanál puffasztott quinoa
1 újhagyma
10 dkg füstölt tofu
1 kávéskanál himalaya só
1/4 kásvéskanél fehérbors
1 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál víz
2 evőkanál tönkölybúzaliszt
A quinoát beáztatjuk vízbe 2 percre. Az újhagymát karikákra vágjuk, a tofut apró kockákra. Összekeverjük a quinoát, a natúr hagymát, tofut, sót, borsot, és amennyire csak lehet összedolgozzuk. A tofut nyugodtan túrószerűre. Ezután hozzáadjuk az olívaolajat, vizet és tönkölylisztet.
Lapos köröket formázunk a 2 diónyi gombócokból, és előmelegített 180 fokos sütőben kb 17 percig sütjük.
13 keksz lesz.
Nem utolsó sorban rohamos tempóban pusztítgatom ezeket a falatokat, úgyhogy hasonló tempóban kell csinálnom az utánpótlást.
Hozzávalók: 5 púpos evőkanál puffasztott quinoa
1 újhagyma
10 dkg füstölt tofu
1 kávéskanál himalaya só
1/4 kásvéskanél fehérbors
1 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál víz
2 evőkanál tönkölybúzaliszt
A quinoát beáztatjuk vízbe 2 percre. Az újhagymát karikákra vágjuk, a tofut apró kockákra. Összekeverjük a quinoát, a natúr hagymát, tofut, sót, borsot, és amennyire csak lehet összedolgozzuk. A tofut nyugodtan túrószerűre. Ezután hozzáadjuk az olívaolajat, vizet és tönkölylisztet.
Lapos köröket formázunk a 2 diónyi gombócokból, és előmelegített 180 fokos sütőben kb 17 percig sütjük.
13 keksz lesz.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése