2010. december 14.

Az élet és én, mint tűz és víz

Nem vagyok való ebbe a világba. Valahogyan nem. Miközben battyogtam hazafelé, láttam hogy Geri ott megy előttem. Először bennem volt, hogy utolérjem, de aztán letettem róla. Viszonylag messze is ment, meg gyorsan is, de néztem, néztem a hátát, és hát, ha szemmel nem csak nézni lehetne... :) tudjátok, sok halott és terhes lenne az utcán. Néztem, és megfogalmazódott bennem, hogy Gyűlölöm ezt a srácot. És nem azért, mert tényleg utálnám, hanem egészen más okokból. A saját problémáimat kenem rá. Anya szerint ez a helyes megfogalmazás. Hányni tudnék mindentől. Jó hazajönni. Itt "csak" az a gond, hogy mennyit eszem, meg mikor tükörbenézek, szembesülök azzal, hogy milyen gusztustalanul nézek ki. Home sweet home.
Félek a Telekis napoktól. Nem várom. Nem akarok szembesülni vele,hogy már megint én vagyok az egyetlen aki nem élvezi a bulit, és látni ahogyan mindenki smárol körülöttem mindenkivel. Nem is tudom mi az amit várok. Talán az IFIket. Bár azon meg Lili produkálja szét az agyát. Tényleg nem beszélgetünk. Igazad van Zsuzsi. De ha állandóan megmondanám ami zavar állandóan veszekednénk, és ezzel valószínűleg ő is ígyvan. Nem tudom miért, de iszonyúan zavar, hogy állandóan magát fényezi. Még el se kezdtük az ifis műsort, de ő már tudja hogy legelöl fog állni középen. Honnan a francból? Lefeküdt a Mazsola-petivel, aztán lezsírozták, vagy mi? Féltékenynek hülyeség lenni. Ez ilyen csajos dolog. De olyan mintha neki minden tökéletes lenne. Pici, vékony, és mindenki imádja. Az összes pasinak bejön. Én egyszerűen nem vagyok ilyen. De nem is akarok. Jó, vékony szívesen lennék, de... mint tudjuk ez nem működik. Mert ha nem eszem, akkor a kedvem rossz, ha meg eszem, akkor meg kövér vagyok. Ennyi. Nekem tetszik valaki, de nem. Ennyi. Ő meg mindenkinek tetszik, anélkül, hogy bármit is tenni. Ennyi. Dead is easy and peaceful, life is harder.
Az egyetlen amit szeretek magamban, hogy van stílusom. Az tetszik. A tetkók, és a piercingek is mind én vagyok. A részeim. És azzal, hogy nyers vagyok, vagy bunkó csak kifejezem amit gondolok,kertelés nélkül. És nem nyalok be ezerrel. Mint mondjuk egyeseknek Lili.
Szánalmas hogy ezt nem mondom a szemébe, nem? Így soha nem lesz megoldva a probléma. Bár mit is aggódok, Zsuzsi megteszi helyettem is.

2 megjegyzés:

  1. az aggódást teszem meg helyetted? mert abban igazad van :)
    de van egy-két dolog amit teljesen máshogy látok: 1. nem vagy kövér! igaz, már nem vagy csont és bőt, hanem van feneked és melled, de ennyi. Szép vagy. Mint régen.
    2. szerintem Lili nem produkálja magát ifin, csak azt csinálja amit mondanak neki. Attólmég, hogy jól csinálja amit csinál az nem produkálás. Ifin talán még vissza is fogja magát.
    3. miért gyűlöld? mert nem tudod irányítani? szerintem az érzéseinket nehéz, vagy nem lehet irányítani, ezért sérülhetünk, de ha megnyílunk talán jót is kapunk. Mindenesetre tanulhatunk belőle.
    4 olyan vagy mint a Matyi. Nagyon általánosítasz. Nem arról szól a Telekis napok, hogy mindenki smárol mindenkivel. Egy buli nem erről szól. Ez is egy része, de csak egy része a tánc a beszélgetés, a nevetés és egyebek között. Amúgy ilyenkor nekem vannak olyan periódusaim, mikor nincs kedvem semmihez és csak fekszem pipaházban (ami most a Füstölgő lesz:) )
    5 talán egyszer össze kéne zárni titeket minimum 24 órára. akkor talán mindent meg tudnátok beszélni. Valószínűleg nagy vita lenne, de 15 vagy hány év után ne hagyjátok már elveszni a barátságotokat!
    Amúgy a mazsola-petis megjegyzésed durva, és Lili szerintem nem szokott nyalni, csak finomabban adja elő a véleményét.
    Viszont majdnem én is így látom őt, hogy annak ellenére hogy nem tesz semmit, pici, vékony, és SZINTE minden fiúnak egyből megakad rajta a szeme...

    u.i.: ez lehetett volna nálam egy bejegyzés is :D puszi)

    VálaszTörlés
  2. :) zsuzsi, erre nem tudok mit reagálni. Én így gondolom. És nem általánosítok. Mert ebben szeretnék részt venni. Mert úgy látom, hogy ezt mindenki szereti, és a közösségépítő. Irigy vagyok, magyarul. :) És én azt gondolom, hogy Lili nem tud nem túljátszani. Seholsem.

    VálaszTörlés