2010. november 7.

Örömteli(?) kínok

Nem tudom mi van. Nem ír, nem hív... miért??? Mit kéne tennem? Már 2 napja ezek a kérdések keringenek a fejemben. Marci jótanácsa: várjak. Fasza, már a 12 éves öcsém is nekem osztja az észt, pedig soha a büdös életben semmi ilyenfajta problémája nem volt. Mellesleg ez a várás dolog nálam nem jön be, mert ha én akarok valamit, akkor azt ott rögtön de azonnal. Erre megkaptam, hogy de legelőször is bejött, pedig már le is tettél róla. Na ja, össze is metéltem közben a csuklómat.
Anya javaslata: majd kitalálom mit kell csinálnom. Mire én szörnyülködve: Anya, hogy teheted ezt velem, én nem tudom, teljesen labilis vagyok, hogy hagyhatsz magamra! Gyorsan javít: Rendben, majd együtt kitaláljuk. De miért én oldom meg a gondjaidat?  -Azért mert én nem értek az ilyesmihez. És te mondasz tippeket, amik nekem úgy se lesznek jók, de legalább lesz mit átformálnom. És különben is, lééééciiii. Nagyon szenvedek."
 Fuvolás-Zsuzsi(mi már csak így hívjuk :) véleménye: írjak levelet. De ne sms-t, mert az olyan átlagos. Inkább ilyen papíros-kézi verziót. Háát, tartok tőle, hogy  a posta mai tempója mellett, már rég összejövünk, mire megkapná. Mint anyáék a Sri Lankai levelet. Már vagy másfél hete itthon dekkoltam, mikor egyik nap jön fel anya, boldogan lobogtatva az onnan írt képeslapot.
Gyöngyi mama szerint, egy lánynak nem szabad egy fiú után futni. Pedig nem is ismeri a történetet. Szerinte ez nem illik. Meg jött a szokásos, "ha az én időmben az utcán csókolózott volna valaki, hogy megszólta volna a falu" szöveggel. Illetve meghallgattam a minden 18 éves fiú csak azt akarja, aztán ha megkapta, fut egy másik lány után. Mondtam, hogy Dani nem ilyen. Pont ezért... szeretném őt. Mellesleg megkérdezte, hogy én voltam-e már úgy fiúval. Aztán megosztotta az egyik félig-meddig barátnője megrázó történetét, aki 17 évesen "megesett", és még azután 30 évvel is az egész falu róla beszél, meg kurvának tartják. Pedig elajándékozta a gyereket. --- Most erre mondjam azt, hogy miért is csodálkozunk? A falu hátránya, hogy mindenki ismeri egymást, mindenki tud mindent, gusztustalan pletykák terjengenek, és egy egy sztorin addig csámcsognak, amíg nincs érdekesebb. Szegény csajnak pont pechje volt, hogy egy ilyen unalmas időszakban történt a dolog.
Ha ezenkívül valakinek bármiféle ötlete, okossága van, ne legyen lusta megosztani nekem. Most az egyszer nem akarom elcseszni. Szeretem, és ezért harcolok is. Ha kell. Ami nagyon úgy tűnik. Még a barátnőjével is összeverekszem. Ha kell. Úgyis lenyomnám XD. 
Mert vele szeretnék lenni. (Már csak a hogyan a kérdés.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése