Igazából lehet bonyolítani a dolgot, hogy 125 g majonéz, 1 evőkanál paradicsompüré/ketchup, 1 teáskanál mustár, de szerintem fölösleges. Én úgy szoktam, tetszőleges mennyiségű ketchupot, ennek a felénél kicsit kevesebb majonézt, és kevés mustárt nyomok hozzá. Összekeverem. Ebbe ementálit reszelek, (a nagylyukú részen), majd fokhagymával és ún. provancei fűszerkeverékkel/ oreganoval ízesítem. Felszeletelt bagettre kenem, és előmelegített 200 fokos sütőben rápirítjuk a tetejére.
2010. május 23.
Provancei melegszendvics
Igazából lehet bonyolítani a dolgot, hogy 125 g majonéz, 1 evőkanál paradicsompüré/ketchup, 1 teáskanál mustár, de szerintem fölösleges. Én úgy szoktam, tetszőleges mennyiségű ketchupot, ennek a felénél kicsit kevesebb majonézt, és kevés mustárt nyomok hozzá. Összekeverem. Ebbe ementálit reszelek, (a nagylyukú részen), majd fokhagymával és ún. provancei fűszerkeverékkel/ oreganoval ízesítem. Felszeletelt bagettre kenem, és előmelegített 200 fokos sütőben rápirítjuk a tetejére.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése