2010. május 20.

Örömmel vettem észre, hogy a nyelvem mintha már lappadt volna (legalábbis nem fáj annyira, mint kedden), de az állam roppant módon idegesít. Nem javul. Pedig szedem a bogyókat rendesen, kenem az állam ezzel a szesszel-már úgy fáj, mint az állat, annyira csíp- a krémet is használom, de semmi. Csak annyit változott a dolog, hogy már nem csak körben a csík csúnya, az általa körülhatárolt rész is kipöttyösödött. Nem tudom mi ez, de igazán elmúlhatna. Ha a bőrgyógyász rosszra tippelt, és mégiscsak bakteriális a fertőzés, és új gyógyszer kell, anya idegbajt kap. Már így is tök ki volt akadva, hogy kell ez a sok állat ebbe a lakásba, csak folyamatosan orvoshoz járunk, és kifizetjük a jóistent is. Sajnos az állatoknak nincs TB. Illetve mi vagyunk azok. Ha lehetne köttetni, Bodzácskának mindenképpen megérné, ennél rosszabbul már úgyse járhatnánk. Kis tündérem igazi baba: a napi 3 szuri nagyon megviseli. Utána gyakorlatilag csak alszik valakinek az ágyában.
Kiosztották azt a földrajzdolgozatomat,amiről azt gondoltam, hogy oké ötös nem lesz-az túl vérmes remény, de négyes mindenképpen. Hármas. És az a szörnyű, hogy ezzel még örülhetek is, mert több, mint a fél osztály kettest kapott. Hihetetlen ez a nő. It már nem csak az osztállyal van probléma. Vagy nem bír normális kérdést feltenni, vagy hülyeségeket diktál le. Szöszi baromi ideges volt. Hogy ő tanult rá, ki is puskázta, és így kap kettest? Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy én is. Csak valamiért hármas lett.
A rajztanárnő szólt, hogy megint lesz művészi vásár, számít az "árumra". Igent mondtam ugyan, de túl sok kedvem nem volt az egészhez. Ám most, hogy jobban belegondolok, a kis fekete állatkáimat frankón eladhatnám. Talán még kerenék is vele egy keveset. Ami Bodza törlesztései mellett nem utolsó szempont. A legoptimálisabb az lenne, ha az összesből varrnék egyet-egyet, dde félek, hogy se türelmem, se időm nem lesz elég. Bár talán most majd most hétvégén Velencén tudok rá időt szakítani. Hiszen tanulni már nem nagyon kell. Csak az angolra. De azt meg szépen beosztom. Ennek most szuperjól kell sikerülnie. Hiszen a feladatok egy részét is tudom! Sőt előre megcsináltuk! Tehát csak be kell tanulni!!!!
Az iskolából meg már csak 16 nap van hátra, ebből az egyik nap kompetenciamérés, a másik meg rövidített órás a meteorológiai nap miatt. Szuper. Mindjárt itt a nyár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése