2009. október 21.

ÁÁáá, na végre nem tudom mennyi idő után sikerült megfejtenem az email-kód kombinációm. És végre újra tudok írkálni. Bár a kézi naplóm sokkal szívhezszólóbb, meg jobb meg minden, ez sokkal gyorsabb. És könyvszerűbben tudok fogalmazni. Sajnos elég lassan írok. Gépelni háliastennek gyorsabban. A suliban ma van a Teleki Blanka emléknap, az előbb adtuk le Dórival a kuglófot, amit sütöttem. Jajj annyira szeretnék nyerni!!!! Nagyon. Olyan jó érzés lenne, mintha megkoronáznám az eddigi teljesítgetéseimet. Marcika aranyosan biztatott tegnap, úgyse nyerek. Azért ma reggel alig akarta elengedni a tálalót amibe tettem. Ott hülyéskedett vele. Én meg tök paráztam, hogy véletlenül elejti, és akkor oda a munkám. Azért egy kicsit koppanás volt meglátni a többi kuglófot a könyvtár asztalán. Valahogy azt hitem/reméltem, hogy az enyém ilyen full kiemelkedő lesz... de nem. Egyrészt, eddigi emlékeimben a kuglófforma egy konkrét kis alakzatnak számított, de mint ma kiderült, kicsit összetettebb a dolog. Mert az eddig látottak közül nem volt 2 ugyanolyan formájú. De tényleg. Kicsi, nagy, kerekebb, szögletesebb.... Van választék bőven. Csak abban tudok reménykedni, hogy nagyonnagyon finom, és messze leveri a többit. Mert külsőben szerényebb, mint jópár másik. Volt olyan osztály, aki teletűzdelte az egészet mogyoróval. Olyan mint egy süni. Egy másik müzlivel meg valami almás zselatinos cuccal borította le. XCsöppet gusztustalan. Meg volt egy erősen feketécske darab is, az legalább nem potenciális ellenfél. Kaptam az emlékszámból is, bár nem nagy dicsőség, mert alig van aki nem. A bejáratnál osztották, mint a kampánycuccokat. Mindenkinek a neve mellé oda volt írva, hogy XY úrhölgy. És engem kihagytak belőle. Mert a rejtvény mellé ugyebár már nem fért semmi. És csak hátul az impresszumban lelhető fel a nevem. Úrhölgy nélkül. És ez fáj- miért vagyok kihagyva a mókából? Amíg álltunk a könyvtárban, az egyik lány megkérdezte, hogy modellkedem-e. ÉÉÉÉÉÉN?????????? Nem akartam megkérdezni, hogy ugyan miből következtette ki? De mikor látta a kérdő tekintetem, mondta, hogy a magasságom megvan hozzá. Na jah. A magasságom. Mintha nem lennének még rajtam kívül Xezren 170 felett. Igazság szerint azt hittem kapok valami qurvára önbizalomnövelő bókot, az előnyös testrészeimre/tulajdonságaimra vonatkozóan. Bár szerencsére a magasságommal teljesen megbékéltem, nem akarnék kisebb lenni. Sőt, a sors kezére bízom magam ( vagy inkább a genetikáéra?) ha növök pár centit az se baj. De ne túl sokat, mert azért nehogymár szűküljön a potenciális férfiáldozatok köre.

2 megjegyzés:

  1. Jujj, most látom csak, hogy írtál! Te lány, én megkóstoltam az első helyezett kuglófot, és hidd el, nem volt olyan finom. Nekünk (angol nyelvi blokk az osztályból) a te kuglófod ízlett a legjobban. hmm :) meg különben is : hülyén volt megoldva, mert a zsűritagok nem kóstolták meg az összeset, hanem csak egyet-egyet. Ha jól tudom. Szóval azzal ne ia törődj! :);D

    VálaszTörlés
  2. ...bár gondolom az akkor elmaradt "önbizalomnövesztő" bók helyett kaptál már sokat, azért én is leírom: nagyon szép lány vagy, gyönyörűek a szemeid, úgy ahogy vagy nekem tetszel.
    Legyen vidám napod :-)

    VálaszTörlés