2012. június 4.

Borzas torta fehér rózsákkal



Kezdek belejönni a rózsázásba, azt hiszem :), bár az is igaz, hogy ezúttal a nem szinezett friss massza jobban a segítségemre volt,mint a múltkori.

Amúgy egy az egyben ugyanaz a recept, csak:
-ez a torta majdhogynem kétszer olyan nagy
-a diós belső krém helyett kívülre hasonló elven főzött csokikrém került, hogy a sötét alapon mutassanak is azok a virágok :)
A zilált hatás pedig kifejezetten Réka ötlete volt (akinek az anyukájának a szülinapjára készült), ami ötletként tényleg jól nézett ki, a megvalósításomban már kevésbé. Majd ezt is gyakorlom.

De az illata valami fantasztikusan jó volt. A rózsák és a csokikrém keveredése, hmm.
(Ma amikor nézegettem a róla lőtt képeket, és kicsit közelebb hajoltam a laptophoz, megcsapta az orrom az illata. A krémé. Megmerevedtem. Jézusom,már hallucinálok? Vagy ennyire édességhiányom van?  Az utolsót nem zárnám ki, bár semmi alapja nincsen, de kis nyaktekergetés után felfedeztem, hogy csak egy pici tegnapról megmaradt része illatozik az asztal túloldaláról.)

2 megjegyzés:

  1. Nekem tetszenek a rózsáid és a fantáziám segítségével érezni is tudom a csokikrémed illatát... :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ^^ köszi.
      Tényleg nagyon jó illata volt (utólag értettem meg azt is, hogy miért volt egésznap csokiehetnékem) :)

      Törlés