2010. szeptember 30.

Zajlik

Zsuzsi szülinapi kuglófja:D egy egyszerű vaníliásalaptészta, benne sok meggy-csoki, és fügyülőskörte:D
Finom. Egyszerű, de mégis megállja a helyét. Szeretettel sütöttem. Szerintem ez is számít. Nem sokat, meg nem az ízben, de számít.
Az élet minden területén fontos, hogy teljes lélekkel vessük magunkat a dologba. Ahogy Lili is megfogalmazta, jó ha úgy ölelsz meg valakit, hogy magadhoz is szorítod, nem csak odatolod a karod. Vagy ha csókolózol. Nem túl sok élvezet van abban, ha kinyitod a szád, aztán hajrá másik. Mondom ezt mintha olyan húdesok tapasztalatom lenne. Annyi előnyöm azonban van azokkal a bizonyos emberekkel szemben, hogy sohasem részegen csináltam. Én alapból kurva vagyok:D. Családi örökség. Persze ennek nem feltétlenül kéne így lennie. Ha a dolgok úgy lennének ahogyan én szeretném... na akkor nem így lenne mint most. Talán az a baj, hogy túlságosan is lényegretörő vagyok. És akaratos.
Például ma rá kellett jönnöm, hogy hiába próbálkozom én ezzel a kis exchibionista pillangóval amiről Fekete beszélt, nem vagyok az. A húsevő növény jobb hasonlat. Áltatgathatom magam, hogy ó, tudok én titokzatos, meg várakozó lenni, de...ez hazugság. Ha akarok valami, nem tudok nyugodtan ülni a seggemen. Konkrétan ma nem találkoztunk, és nem vagyok benne biztos hogy megtaláljuk egymást a bornapokon. Legszívesebben elküldeném a számom egy jól jöhet méggel. Ez nagyon pankás eksön lenne. És a legkevésbé se visszafogott. De basszus, én nem vagyok visszafogott!!! És itt jön a nagy kérdés, a titokzatos kis levadászandó pillangó, vagy panka legyek?

1 megjegyzés:

  1. Panka ez a kuglóf isteni volt!!!!! Nagyon szépen köszönöm! :) Szerintem jobb ha vársz egy kicsit, de csak kicsit. De ez nem hiszem, hogy a legjobb tanács, hisz én is ezt csinálom és nincs is barátom.

    VálaszTörlés